Despre mine

Salut! Vlad aici. Sunt jurnalist de 8 ani. Am scris despre tehnologie, business, politică și tot felul de alte lucruri. S-ar putea spune că ultimii ani au însemnat specializarea mea în domeniul startup-urilor și antreprenoriatului, la start-up.ro. Am scris niște lucruri la viața mea, la Adevărul, la start-up.ro, la Casa Jurnalistului, Dilema Veche, Șapte Seri. Am câștigat un premiu Superscrieri pentru o opinie. Cumva asta am știut cel mai bine să fac în viața asta, să mă dau cu părerea.

De ce ai ajuns aici? E locul unde îmi voi da cu părerea, voi prezenta tot felul de teorii dubioase și voi scrie de chestiile care-mi plac. Am avut vreo 5 bloguri până am intrat în presă, apoi nu am mai avut timp de ele. Pe vremea când scriam pe blog făceam o lamentație adolescentină. Acum voi încerca să scriu despre ce mă pasionează. Și poate te întrebi (sau poate nu) care sunt lucrurile astea.

Probabil că voi scrie despre chestii curente despre care ai mai citit pe profilul meu de Facebook. Fie că e politică, fie sunt chestiuni la zi despre România și lume. Dar voi mai pune aici tot felul de lucruri pe care le urmăresc online, de la video-uri mișto de pe YouTube, la scrieri despre filme sau seriale. În momentele cele mai puțin populare, probabil voi scrie despre ciclism, marea mea pasiune singuratică pe care nu o pot împărtăși cu mulți oameni. Ziua mea se împarte între a scrie pentru start-up.ro, a face proiecte pentru site, a citi lucruri pe internet.

De obicei, pe la jumatea zilei, când mănânc, mă uit pe internet și descopăr tot felul de lucruri interesante pe care le împart cu un număr limitat de oameni. Voi încerca să le împart cu mai mulți.

Ocazional e posibil să vezi și chestii care îți vor părea publicitare. Întreabă-mă ca să-ți zic onest dacă sunt sau nu. Unele s-ar putea să fie, dar voi încerca să le adaptez să fie relevante pentru toată lumea.